Top

Ruilen / Retourneren

VERZENDEN/RETOURNEREN

 

Algemeen

Alle bestellingen worden pas geleverd als het geld is overgemaakt op onze rekening. Wij confirmeren uw betaling, na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling geleverd binnen de 7 werkdagen. Onze bestellingen worden met de meeste zorg geleverd. Kijk bij levering alleszins uw bestelling na.

Verzendkosten 

Er worden verzendkosten doorgerekend als uw bestelling beneden de € 100 bedraagt. Boven de € 100 is de verzending inbegrepen. Wanneer u een bestelling plaatst zult u voor het afrekenen de berekende verzendkosten zien. Zo kunt u zien of de verzendkosten opwegen tegen de bestelling die u wilt maken. 

Ruilen/Retourneren 

Mochten de door u bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze, mits ongebruikt en in ongeopende originele verpakking, binnen 7 dagen retourneren. De kosten voor de retourzending (en de verzendkosten naar u toe) zijn voor uw rekening + €10 administratiekosten. Wanneer er bij een bepaald product een defect blijkt te zijn, dan kunt u deze ruilen tegen een nieuw product. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt het geld terugbetaald. Let op: terourneren wordt gedaan naar een Belgisch adres. 


Bij annulering van uw bestelling, nadat deze aan u verzonden is, zijn wij genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Annuleringen dienen schriftelijk kenbaar gemaakt te worden aan ons, dit kan via e-mail en/of per post. In uw annulering dient u het factuurnummer en uw volledige naam te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen, dient u tevens uw bankrekeningnummer te vermelden. Eventueel reeds betaalde bestellingen wordt het totaalbedrag maximaal binnen 14 dagen aan u terugbetaald, met uitzondering van eventuele verzendkosten. 

LET OP! Het rekeningnummer voor terugbetalingen dient identiek te zijn aan het rekening nummer waarmee de betaling aan Fun Media is gedaan, dit i.v.m. eventuele fraude.